Mökkeilyä ja kisat Mikkelissä

25.07.2017

Pikapäätöksellä ilmo Mikkeliin kahden päivän aksoihin ja  eikun mökille Korpijärvelle, joka osuus mukavasti matkan varrelle. Lähtiessä satoi kaatamalla ja kisapaikalla oli helteinen auringonpaiste. Paikanpäällä oli jo  kisat korkanneita treenikamuja ja rento meininki. Masin eka rata oli hyvä ja vain kolahdus pituuden viimeiseen palikkaan, joka ei siis kaatunut...olis ollut eka sijoitusnolla :-) seuraava rata menikin jo ilman korvia kontaktilla ja hylky.
Mökille takaisin ehdittiin vasta iltamyöhäisellä, vaan maistui sauna ja savulohi taivaalliselle silloinkin. Korpijärvessä vesi oli kylmää kun ois alkukesä vaan tuli uitua Oonan kanssa, yksin en ois arvannu. Masa käväisi moikkaamassa kotimatkalla koirien kanssa, ja sen jälkeen olikin omilla melkoinen työ skannata koko piha hajuineen.
Sunnuntaina juostiin kolme rataa hyl-5-hyl ja vaikka radat oli kinkkisiä (Matson) niin kontaktit oli ne TAAS mistä hylyt otetttin eli kun Masi ei kisoissa pysähdy vaan juoksee/hyppää miten haluaa niin ite jään jälkeen ja MAsi tekee oman radan. Nyt ajat alkaa olemaan jo meille ihan hyviä miinusaikoja, mutta aina vähän sattumaa ja onnenkantamoisia mitä sieltä milloinkin tulee.

Mikkeli 23.7. Agi Max3, tuomari Anne Savioja, tulos 5/-2,10 sij. 8/33
Mikkeli 24.7. Agi Max3 tuomari Allan Matson, tulos 5/-3,92, sij. 11/29